Derneğimizi geniş bir aile olarak düşünelim ve bu aile içerisinde birbirimizi sevelim, sayalım.

Değerli Dehlizliler,

hepinizi kendi adıma ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına en içten duygularımla selamlıyorum.

Bu derneğin kurulmasında önayak olan Kurucu Üyelere ve 2006 yılından bugüne emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bizzat kendim de içinde bulunduğum önceki dönemlerin Yönetim Kurullu Üyesi arkadaşlarıma ve eski Yönetim Kurulu Başkanlarına hizmetlerinden dolayı kendi adıma ve yeni dönem Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

Ben Dehlizliyim ya da benim atalarım Dehlizli diyen, genç -  yaşlı – kadın - erkek demeden herkesin birlik ve beraberliğimizin daha ileriki kuşaklara taşınabilmesi için emek vermesini ve gereken duyarlılığı göstermesini temenni ediyorum.

Saygıdeğer Dehlizli, Yönetim kurulları özverili katkılarıyla derneği sadece bir yere kadar taşır ama hedefe ancak sizlerin desteği ve katkılarıyla tam olarak ulaşabilir. Dehliz Dayanışma Derneğinin başarılı olmasını ve belirlediği amaçlara emin adımlarla ilerlemesine benim de katkım olsun diyorsan; o zaman hemen üye olmalısın ve bize desteğini sunmalısın. Dernek Tüzüğünde bilmen gereken birçok bilgiyi bulabilirsin aksi takdirde Yönetim Kuruluna iletişim sayfamızdan özel mesaj yazarak merak ettiğin konular için geniş bilgi isteyebilirsin.

Değerli DEHLİZLİLER, geçmişte kişiler veya aileler arasında bazı tatsızlıklar yaşanmış olabilir. Hatta güzel köyümüz Dehliz’e bile küsmüş, küstürülmüş köylülerimiz olabilir. Gelin eski alışkanlıklarımızı bir tarafa bırakalım. Birbirimizi üzmeden, birbirimizi kırmadan, karalamadan her kim olursa olsun yapmış olduğu ve yapacağı hizmetlerinden dolayı teşekkür edelim.

Dehliz Köyleri yaklaşık 200-250 yıllık bir tarihe ve hepimizin sahip çıkması gereken kültürel değerlere sahiptir. Ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım birlikte çalıştığımız sürece açılmayacak kapının,  yapılamayacak işin olmadığına bütün kalbimizle inanıyoruz.

Derneğimizi geniş bir aile olarak düşünelim, bu aile içerisinde birbirimizi sevelim ve sayalım.

Saygılarımla

Veli DAPAR

Bilgi Panosu

Ağaçlandırma Projesi

Detaylar için tıkla

Tape Projesi

Detaylar için tıkla

4. Dehlizliler Gecesi

Ekim veya Kasım 2020 tarihinde yapmayı planlıyoruz. Detaylar pek yakında burda.

Yazışma Adresimiz

Dehliz Solidaritätsverein