Derneğe üye olmanın önemi

Büyük Dehliz “Narlı – Pazarcık” yolu üzerinde yerleşim yeri en güzel olan köylerden biridir. Bu yüzden Büyük Dehlizli olmak bir ayrıcalıktır. Köyümüzün kıymetini bilmeli ve çevre köylere de örnek olmalıyız. Bu davranışımız, hiç kuskusuz, yöremizin sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhuna da katkı sağlayacaktır.

Büyük Dehlizliler’in, sosyal yardımlaşma ve dayanışma fikrinden yola çıkarak kurdukları “Dehliz Dayanışma Derneği” köyümüzün en kıymetli değerlerinden biridir. Bu değere sahip çıkmak ve onu yaşatmak bütün Büyük Dehlizlerin görevidir.

Dehliz Dayanışma Derneğin faaliyetlerini sürdürülebilmesi köyümüz için büyük önem taşıyor. Çünkü önceleri bir kişinin tek başına yapamadığı işler bugün, birlikteliğimizden doğan güç ve kuvvetle çok daha kolay yapılıyor. Ayrıca unutulmamalı ki bu hizmetlerden bütün köylülerimiz yararlanıyorlar ve yararlanmaya devam edecekler.

Sadece ben Büyük Dehlizli’yim köyümü çok seviyorum demekle Büyük Dehlizli olunmaz. Büyük Dehliz’i gerçekten çok seviyor ve köyüne değer veriyorsan, ilk görevin, köyün için çalışan bu derneğe elinden gelen maddi ve manevi desteği sunmandır. Köylülerinle dayanışma içinde olduğunu ancak böyle gösterebilirsin.

İşte bu yüzdendir ki Yönetim Kurulu olarak hep söylüyoruz; köyünü seven ve köyüne değer veren herkes Dehliz Dayanışma Derneğine üye olmalı ve bu sosyal yardımlaşma bilincini genç nesle aşılamalıdır. Derneğe katkı verme konusunda, Üyelere düşen en önemli görevlerden bir de cüzi miktarda olan yıllık aidatları zamanında ödemeleridir. Derneğin varlığını sürdürebilmesi ve gereken hizmeti verebilmesi dernek üyelerinin bu aidatlarına bağlıdır.

Dehlizli olarak köyümüzü gerçekten seviyorsak, derneğimizi de köyümüz kadar seveceğiz. Derneğinin köyümüze, köylülerimize hizmet için kurulduğunu, köy derneğinin yaptığı her türlü hizmetten, bütün köylülerin faydalandığını unutmamalıyız.

Saygılarımla

Veli Dapar, Başkan, İsviçre

Yıllık Üyelik Aidatı ne kadardır?

• İkameti Türkiye
  • 50 TL
  • İkameti Isviçre
  • 50 CHF
  • İkameti Avrupa Birliği
  • (veya diğer ülkeler)
  • 50 €

Yıllık Üyelik Aidatımı Nasıl Ödeyebilirim?

·       Size gönderilecek olan Faturayla yani Derneğin Banka hesaplarından birine havale yaparak

Banka hesabi bilgileri için tıkla

·       Makbuz karşılığı Yönetim Kurulu Üyelerinden birine elden teslim ederek

Yönetim Kurulu Üyeleri için tıkla

Üye olmak  istiyorum, ne yapmalıyım?

Derneğin amaç ve ilkelerini benimseyen her Büyük Dehlizli derneğe üye olabilir.

Üye olmak için yapman gereken sadece aşağıdaki “Üyelik Başvuru Formunu" doldurarak online veya posta yoluyla derneğe göndermek. Üyelik başvurusu Yönetim Kurulu tarafından en geç otuz gün içinde değerlendirilir ve sadece sana ait olan bir Üyelik numarası verilir. Bu Üyelik numarası çok önemlidir. Dernekle iletişimine geçtiğinde veya yıllık aidatını banka havalesi ile ödediğinde üyelik numaranı havaleye not olarak mutlaka yazmalısın. Takdir edersin ki; ancak bu yolla hataların ve yanlış anlaşılmaların önüne geçebiliriz, çünkü aynı ismi taşıyan birçok köylümüz var.

Üyelik numaranı hatırlayamadığın durumlarda dernekle iletişime geçip öğrenebilirsin. İletişim kanalımız E-Mail:  info@dehlizdernek.com

Online Başvuru Formu

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.

Mektupla başvuru için

ÜYELIK BASVURU FORMU.pdf
Adobe Acrobat Dokument 65.6 KB

Bilgi Panosu

Ağaçlandırma Projesi

Detaylar için tıkla

Tape Projesi

Detaylar için tıkla

4. Dehlizliler Gecesi

Ekim veya Kasım 2020 tarihinde yapmayı planlıyoruz. Detaylar pek yakında burda.

Yazışma Adresimiz

Dehliz Solidaritätsverein